Hem Demo Skapa konto Om tjänsten Priser Support Om oss
Logga in
Om oss
Tjänsten Mailsapiens utvecklas av konsultföretaget Sparkney. Vi har jobbat med att utveckla system för både mail- och webbtjänster i över 15 år. Många gånger har vi fått förfrågningar om att erbjuda en tjänst för mailutskick. Vi har hänvisat till befintliga tjänster, men av olika anledningar har det inte alltid fungerat. Därför började vi utveckla Mailsapiens för några år sedan.

Vi är erfarna system- och tjänsteutvecklare, och Mailsapiens är ett teknsikt verktyg för att skapa och skicka nyhetsbrev. Vi får många förfrågningar om att hjälpa till vid marknadföring och kampanjer, men det är inget vi jobbar med. Därför vill vi gärna ha kontakt med företag som arbetar med reklam och marknadsföring.

Vi har själva utvecklat alla delar i tjänsten, därför har vi en unik möjlighet att anpassa den efter behov. Här finns verkligen en möjlighet att uppfylla önskemålen. Hör gärna av er!

Policy
Vi tar betalt för den nytta våra kunder får, och nyttan uppstår först när ett nyhetsbrev är skickat. Därför tar vi bara betalt per skickat nyhetsbrev. Enklare än så kan det inte bli, och det ligger i linje med vår strävan att göra det så enkelt som möjigt.

Vi vill vara så flexibla som möjligt, därför har vi inga fasta avgifter och inga bindningstider. Är kunden inte är nöjd ska vi inte hålla kvar den genom avtal och bindingstder. I stället ska vi ta reda på varför kunden inte är nöjd och förbättra tjänsten så att kunden kommer tillbaka av egen fri vilja.

Spam
Spam har genom åren inneburit stora problem för oss som utvecklar system för mail. Vi gillar verkligen inte spam. Spam är pest, och vi gör allt vi kan för att bidra till att problemet miskar.

Google har nyligen skärpt kraven på autentisering av mail, och det välkomnar vi. Det har inneburit en del problem för många, men det är bara under en övergånsperiod, och vi är väldigt glada över att Goolge tar det steget. Det kommer att gynna alla i längden, och spammarna får äntligen en anledning att utnyttja sin kompetens på ett bättre sätt.

© 2014 Mailsapiens by Sparkney · Alviksvägen 19 · 167 53 Bromma · 08-14 02 00